Zorgvuldig
uitgezochte
producten
en merkenMBR
Medical Beauty Research

MBR-medical beauty research begint daar waar normale huidverzorging ophoudt. MBR is een lijn van cosmeceuticals (semi-medische cosmeticaproducten) met een geheel eigen concept. MBR-producten bevatten daarom alle belangrijke verzorgende, werkzame en hydraterende stoffen, om de collageenpoductie en de vochthuishouding te activeren.


MSB
Een nieuwe generatie van moderne
actuele huidverzorging

Het MSB-concept functioneert op basis van fruitzuren, hyaluronzuur, acetyl hexapeptide-8 en puur colageen.
MSB wekt door een 3-stappen strategie:
openen, verzorgen en sluiten.

  1. Openen: verhoornigen behoedzaam verwijderen, celtussenruimten oplossen, diep de huid binnendringen.
  2. Verzorgen: celactiviteit en regeneratievermogen verhogen.
  3. Sluiten: werkzame stoffen in de huid insluiten, bescherming tegen invloeden van buitenaf, hydratatie van het huidoppervlak.


Belico
Producten met een hoge verdraagzaamheid door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

De producten van Belico bevatten diepwerkende meerschalige liposomen, die werkzame stoffen in de huid laten indringen. Belico verzorgingsproducten bevatten waardevolle, natuurlijke en etherische oliën, vitaminen, plantenextracten en unieke speciale producten.

De producten van Belico worden dermatologisch getest en bevatten géén parabenen, parfum, dierlijke producten, minerale oliën, minerale was of siliconen.

!QMS Medicosmetics
bij vitality beauty instituut

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebuik maken van injectietechnieken.

In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult !QMS het collageen aan in onze huid. Dit hooggedoseerd collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.